dvdpornrip.com aidol.asia soaptv.me TORHOUT 1992 KM (B) 2:3 K. Olsa Brakel (B)
TORHOUT 1992 KM (B) 2:3 K. Olsa Brakel (B)
Match
Opstelling
Speeldag 12
De Velodroom
TORHOUT 1992 KM (B)
2 : 3
K. Olsa Brakel (B)
18-11-2016 20:00
 Jaron Vanderhaegen 1 46'    
 Gianni Vandecasteele 1 46'    
 Laurens Bonte 1 46'    
 Jary Gilliaert 1 46'    
 Sorin Vandemoortele 1 46'    
 Liam Driessens 1 46'    
 Killian Van Daele 1 80'    
 Jaron Vanderhaegen 1 89'    
 Jaron Vanderhaegen 1 89'    

De wedstrijd begon heel slecht voor KMT. Reeds na twee minuten kon Van Den Bossche vanuit een scherpe hoek de bal (voorzet/schot) over doelman Capelle in doel kaderen, meteen 0-1. KMT dat niet scherp aan de wedstrijd begonnen was moest het spel ondergaan in de eerste helft. Dat resulteerde met nog zes minuten te spelen in een tweede prachtig doelpunt van Goossens die de bal loeihard van op de zestien in de winkelhaak deponeerde, 0-2. Meteen ook de ruststand.

Na de rust opnieuw meteen een opdoffer voor KMT. Achachbar plooide een rechtstreekse vrije trap buiten het bereik van Capelle en het stond 0-3. Wedstrijd gespeeld denk je dan, zeker toen na vijfenzestig minuten de ploeg ook nog met tien verder moest na de blessure van Vermander, aan de rust waren al drie vervangingen doorgevoerd.

Met nog een kwartier te spelen begon KMT plots beter te spelen, het creëerde nu ook kansen. Eerst kon Killian Van Daele milderen tot 1-3 na voorbereidend werk van Vanderhaeghe. Even later werd diezelfde Van Daele onderuit geschopt in de zestien, de scheids gaf echter geen strafschop maar wel rood voor Bogaert. De vrije trap leverde niets op.

In de laatste minuut kon Vanderhaeghe nog de aansluitingstreffer aantekenen, 2-3 en kreeg hij zelfs nog de kans op de gelijkmaker wanneer hij alleen voor de doelman kwam. Al bij al terechte nederlaag voor KMT dat te laat aan voetballen dacht, al kon de uitslag in het laatste kwartier er nog helemaal anders uitgezien hebben.

darksside.com Shemalevid.net many-vids.net