dvdpornrip.com aidol.asia soaptv.me TORHOUT 1992 KM (B) 2:0 K.V.K. Westhoek (B)
TORHOUT 1992 KM (B) 2:0 K.V.K. Westhoek (B)
Match
Opstelling
Speeldag 13
De Velodroom
TORHOUT 1992 KM (B)
2 : 0
K.V.K. Westhoek (B)
25-11-2016 20:00
 Laurens Bonte 1 11'    
 Loïc Bouckaert 1 20'    
 Jordi Maes 1 60'    
 Kenneth Hollevoet 1 60'    
 Kenneth Callewaert 1 60'    
 Davey Galle 1 60'    
 Cedric Strobbe 1 73'    
 Jack Farazijn 1 73'    
 Jordy Van Acker 1 79'    
 Kenzo Decoene 1 80'    
 Loïc Bouckaert 1 80'    

Het jonge KMT kon vanavond na 2-0 winst tegen KVK Westhoek haar tweede plaats bestendigen. Vandaag slechts vier spelers, die allen samengeteld nog geen volle wedstrijd speelden bij de A-kern, aan de aftrap, aangevuld met drie beloften en vier spelers van de U19. Op de bank één belofte, twee spelers van de U19 en zelfs één van de U17. Eén speler van '85, één van '94, twee van '95, vijf van '98, vier van '99 en twee van 2000!

En die gasten deden het voortreffelijk. De bezoekers hadden de eerste dreiging maar doelman Capelle kwam nooit in gevaar. Na tien minuten werd Laurens Bonte op de rechterkant op pad gestuurd, het ging zo snel dat de anderen niet konden volgen en hij het dan maar zelf afmaakte in de korte hoek, 1-0.

KMT was nu de betere ploeg maar kansen waren aan beide kanten schaars. Tot bij minuut twintig Laurens Bonte opnieuw werd weggestuurd op de rechterkant en nu wel een afspeelpunt vond in Loïc Bouckaert die mooi de verdiende 2-0 op het bord tikte.

De wedstrijd werd nu vooral op het middenveld afgespeeld. Tot in de laatste minuut kapitein Verstraete zich tot voor Capelle kon werken maar die laatste kon redding brengen met één hand. Zo voorkwam hij vlak voor rust de belangrijke aansluitingstreffer.

Na de rust kregen we twee teams te zien die er vol voor gingen maar beide verdedigingen bleven baas boven hun aanvallers. Beide teams kregen nog enkele kleine kansjes maar de doelmannen lieten zich niet meer verrassen.

Zo kan KMT zich na het onverwachte verlies van vorige week tegen Brakel herpakken en staat het nu alleen op de tweede plaats. Volgende week trekken we naar het laatst geklasseerde KSCT Menen. Niet laten verrassen is het advies!

Zeker nog het vermelde waard is de voortreffelijke prestatie van de jonge gasten Loïc Bouckaert en Kenneth Hollevoet, beiden geboren in het jaar 2000.

darksside.com Shemalevid.net many-vids.net