dvdpornrip.com aidol.asia soaptv.me TORHOUT 1992 KM (B) 6:1 K.S.K. Pepingen-Halle (B)
TORHOUT 1992 KM (B) 6:1 K.S.K. Pepingen-Halle (B)
Match
Opstelling
Speeldag 15
De Velodroom
TORHOUT 1992 KM (B)
6 : 1
K.S.K. Pepingen-Halle (B)
09-12-2016 20:00
 Jaron Vanderhaegen 1 9'    
 Kenneth Callewaert 1 20'    
 Kenneth Callewaert 1 28'    
 Jaron Vanderhaegen 1 46'    
 Davey Galle 1 58'    
 Loïc Bouckaert 1 58'    
 Gaulthier Taveirne 1 65'    
 Sorin Vandemoortele 1 65'    
 Kenneth Callewaert 1 69'    
 Jaron Vanderhaegen 1 71'    
 Jerse Honoré 1 73'    
 Kenneth Callewaert 1 73'    

Onze beloften kenden helemaal geen problemen met Halle dat zelden in de buurt van doelman Capelle kwam. Onze doelman was de enige speler uit de A-kern op het wedstrijdblad, de jonge groep telde zelfs twee zestienjarigen.
Nog voor er tien minuten gespeeld waren stond de opening op het scorebord. Nadat de doelman een plaatsbal van Vandemoortele wegwerkte was Vanderhaegen er als de kippen bij om de bal in één tijd in doel te werken, 1-0.
Na twintig minuten stuurde Bonte een voorzet/schot op doel, Callewaert kon de bal nog lichtjes deviëren en het stond 2-0. Vlak voor het halfuur schoot diezelfde Callewaert al loeihard de 3-0 op het bord. Meteen ook de ruststand.
KMT kwam ook na de rust gemotiveerd uit de kleedkamers want al in de eerste minuut kon Vanderhaegen op aangeven van Callewaert er 4-0 van maken. De bezoekers die voor het eerst echt in de buurt van doelman Capelle kwamen prikten meteen tegen via Berghmans, 4-1. Meteen ook het enige wapenfeit van de bezoekers in de ganse wedstrijd.
KMT liet even de concentratie zakken maar vond die alras terug. Na een hoekschop van Vankersschaever kon Callewaert via de rebound van dichtbij zijn derde van de avond aantekenen, 5-1. Twintig minuten voor affluiten vond ook de sterk spelende Vanderhaegen dat hij nog even moest demonstreren. Op voorzet van Bonte nam hij de bal in de vlucht op de voet, via de grond belande de bal in de winkelhaak. Een magistraal doelpunt, ook voor hem de derde van de avond.
KMT sluit zo de heenronde af op een derde plaats met vier punten achterstand op leider Aalst en één puntje op Sint-Niklaas. De vierde in de stand, Knokke staat al op vijf punten van onze jonge garde.

darksside.com Shemalevid.net many-vids.net