dvdpornrip.com aidol.asia soaptv.me TORHOUT 1992 KM (B) 1:0 K.VC Sint-Eloois Winkel Sport (B)
TORHOUT 1992 KM (B) 1:0 K.VC Sint-Eloois Winkel Sport (B)
Match
Opstelling
Speeldag 16
De Velodroom
TORHOUT 1992 KM (B)
1 : 0
K.VC Sint-Eloois Winkel Sport (B)
16-12-2016 20:00
 Liam Driessens 1 46'    
 Loïc Bouckaert 1 46'    
 Gaulthier Taveirne 1 63'    
 Jerse Honoré 1 63'    
 Kenzo Decoene 1 63'    
 Kenneth Callewaert 1 63'    
 Davey Galle 1 76'    
 Jack Farazijn 1 76'    
 Gaulthier Taveirne 1 80'    
 Liam Driessens 1 83'    
 Jaron Vanderhaegen 1 86'    

Een erg jong KM aan de aftrap vandaag, zonder A-kernspelers was Jaron Vanderhaegen de oudste van de groep met zijn 19 jaar. Hij was dan ook de enige speler die niet meer mag uitkomen voor de U19. Het was al snel zichtbaar dat de thuisploeg niet over de bezoekers heen zou lopen die meer ervaring in huis hadden met spelers als Gilis, Bostoen en Vanthournout. Al werd er aan beide kanten goed gevoetbald in de eerste helft viel er slechts één kans te noteren en die was voor de thuisploeg wanneer een bal van Bonte van de lijn werd gered.

In de tweede helf een bijna identiek spelbeeld, beide ploegen aan elkaar gewaagd maar opnieuw was de thuisploeg iets gevaarlijker in de zestien. Echt grote kansen vielen er niet te noteren maar toen Vanderhaegen profiteerde van een fout inspelen achterin bij de bezoekers kon hij toch verdiend de 1-0 binnen schuiven. De enige bal tussen de palen van de bezoekers viel pas achteraf via een kopbal die gemakkelijk geplukt werd door doelman Samoy.

Door deze zege sluiten onze beloften het kalenderjaar af op een schitterende tweede plaats op vier punten van leider Aalst waarvan iedereen het eens is dat dit de sterkste ploeg was die we al aan het werk zagen. Toch kon KM daar een 1-2 overwinning boeken. We wensen iedereen een prettig eindejaar en hopen dat de tweede helft van het seizoen even succesvol mag zijn.

 

darksside.com Shemalevid.net many-vids.net