dvdpornrip.com aidol.asia soaptv.me K. SV Bornem (B) 1:6 TORHOUT 1992 KM (B)
K. SV Bornem (B) 1:6 TORHOUT 1992 KM (B)
Match
Opstelling
Speeldag 17
Breeven stadion
K. SV Bornem (B)
1 : 6
TORHOUT 1992 KM (B)
28-01-2017 14:30
  16' 1  Jack Farazijn
  25' 1  Jaron Vanderhaegen
  27' 1  Lander Morel
  30' 1  Jaron Vanderhaegen
  40' 1  Sorin Vandemoortele
  62' 1  Kenneth Callewaert
  65' 1  Kenneth Callewaert
  70' 1  Nasser Hassani
  70' 1  Lander Morel
  75' 1  Laurens Bonte
  76' 1  Olivier Cottenje
  76' 1  Jordi Maes
  83' 1  Killian Van Daele
  88' 1  Jaron Vanderhaegen

Een erg jonge beloften ploeg met zeven van de dertien spelers van de U19 won op overtuigende wijze op het veld van KSV Bornem. De jongste speler Loïc Bouckaert was pas zeventien geworden, de oudste op het wedstrijdblad Jaron Vanderhaegen was zelfs nog geen twintig jaar. 

De wedstrijd begon nochtans slecht voor KMT dat al na twee minuten balverlies op het middenveld beboet zag worden met een doelpunt van Laurens die alleen voor Vandecasteele beheerst afwerkte, 1-0.

KMT was niet aangeslagen, integendeel zelfs. Het duurde tot over het half uur alvorens doelman Vandecasteele nog eens een bal in zijn buurt zag. De aanvalslust werd nochtans pas na 25 minuten beloond nadat Farrazijn Vanderhaegen alleen voor de doelman zetten die daar bijzonder koel rond draaide en rustig afwerkte, 1-1.

Vijf minuten later bijna identieke fase maar nu was het Callewaert die Vanderhaegen op pad stuurde, dit keer stak hij de bal naast de doelman in doel en KM verdiend op voorsprong, 1-2 meteen ook de ruststand. De bezoekers kwamen de laatste tien minuten wel iets beter in de wedstrijd.

Nadat trainer Peel de spelers vol lof toesprak maar ook op hun fouten wees ging KMT op zoek naar de geruststellende 1-3. Het duurde echter een kwartier toen de sterk spelende Vanderhaegen zijn tegenstander vlot in de wind zette op links en zijn voorzet door Callewaert zag in doel werken, 1-3. 

Enkele minuten later vond ook Van Daele zijn moment gekomen, hij deed hetzelfde maar dan op rechts en het was opnieuw Callewaert die voor de geruststellende 1-4 zorgde.

KMT bleef nu demonstreren en na een fout op rechts zag Vanderhaegen een perfect getrapte vrije trap in doel gewerkt worden door Bonte, 1-5. Ook de thuisploeg kwam nog een paar keer gevaarlijk opzetten, Bouckaert kopte zelfs nog eens een bal op de eigen lat.

Twee minuten voor tijd mocht Vanderhaegen nog de kers op de (zijn) taart zetten met een strafschop nadat hij zelf onderuit gelopen werd in de zestien, 1-6 boeken toe.

Schitterende overwinning voor een erg jonge beloften ploeg waarvan de coach van de thuisploeg na de wedstrijd liet optekenen dat dit het beste was wat hij al gezien had dit seizoen. Een pluim en serieuze opsteker voor onze jeugdwerking!

KMT nadert zo tot op één puntje van leider Eendracht Aalst dat zelf verloor met 1-0 op Harelbeke maar wel nog twee matchen minder gespeeld heeft. Sint-Niklaas (twee matchen minder) en Knokke (één match minder) volgen op vijf punten van KMT. Enig minpuntje in de wedstrijd van vandaag, de scheidsrechter die vooral onnodig kwistig was met gele kaarten voor onze ploeg.

darksside.com Shemalevid.net many-vids.net