dvdpornrip.com aidol.asia soaptv.me TORHOUT 1992 KM (B) 2:1 K. FC Mandel United (B)
TORHOUT 1992 KM (B) 2:1 K. FC Mandel United (B)
Match
Opstelling
Speeldag 20
De Velodroom
TORHOUT 1992 KM (B)
2 : 1
K. FC Mandel United (B)
03-02-2017 20:00
 Kenneth Callewaert 1 33'    
 Liam Driessens 1 44'    
 Loïc Bouckaert 1 44'    
 Lander Morel 1 46'    
 Bert Van Kersschaever 1 46'    
 Kenneth Callewaert 1 46'    
 Thomas Goddeeris 1 46'    
 Jaron Vanderhaegen 1 48'    
 Jack Farazijn 1 62'    
 Jordi Maes 1 65'    
 Tom Lannoo 1 70'    
 Davey Galle 1 85'    
 Jack Farazijn 1 85'    

Wedstrijd met twee gezichten. De beloften speelden een sterke eerste helft maar werden daarvoor te karig beloond want aan de rust stond het maar 1-1. Na de rust vergat KMT te voetballen zoals in de eerste helft en moest dat bijna cash betalen. Gelukkig zorgde Vanderhaegen met een eenmansactie toch voor de winning goal.

Het veldoverwicht in de eerste helft was volledig voor de thuisploeg. Toch duurde het tot minuut 33 voor er een doelpunt viel. Callewaert werd doorgestuurd door Farrazijn en werkte beheerst af, 1-0 een verdiende voorsprong op dat moment.

KMT bleef verder domineren, pas na het eerste doelpunt kregen de bezoekers hun eerste hoekschop. Ze waren dan ook praktisch nog niet in de buurt van doelman Vandecasteele geweest.

Het venijn zat echter in de staart van de eerste helft voor KMT als de bezoekers voor het eerst echt komen opzetten maakt Laurens Bonte een lichte maar terechte strafschopfout. Drie minuten voor de rust brengt Declercq zo de stand van op elfmeter op gelijke hoogte, we gaan rusten met 1-1 en daar mogen vooral de bezoekers blij om zijn ondanks dat ze ook nog eens de paal raken. KMT was op dat moment al enkele minuten met tien man aan het spelen want vlak voor rust moest de onlangs zeventien jaar geworden Loïc Bouckaert gekwetst naar de kant.

Tijdens de rust moet trainer Peel opnieuw noodgedwongen twee maal vervangen. Dat zou het spel niet ten goede komen. KMT krijgt het in het begin van de tweede helft even warm voor eigen doel als de bezoekers binnen de vijf minuten de lat en paal raken. Het was echter Vanderhaegen die tussenin na drie minuten KMT opnieuw op voorsprong brengt als hij op links twee man in de wind zet en mooi overhoeks de bal in het doel plaatst, 2-1.

De bezoekers gingen verder nog op zoek naar de gelijkmaker maar die kwam er niet meer. KMT liep in de tweede helft achter de feiten aan en had het heel moeilijk met de hoge pressing van de bezoekers waardoor het moeilijker voetballen werd.

Op het einde van de wedstrijd schiet Vanderhaegen ook nog eens op de paal en ook Izegem is een zelfde lot beschoren. De uitslag kon dus veel hoger opgelopen zijn. Ondanks de mindere tweede helft wint KMT opnieuw maar het wekelijkse feestje in de kleedkamer was er dit keer niet bij. De spelers wisten dat het niet goed was, toch viel er even later nog positief nieuws als bleek dat leider Aalst twee punten had laten liggen tegen Petegem waardoor KMT de leiding overneemt. We hebben wel nog twee wedstrijden meer gespeeld. Volgende vrijdag trekken we naar Knokke.

darksside.com Shemalevid.net many-vids.net