dvdpornrip.com aidol.asia soaptv.me R. Knokke FC (B) 2:0 TORHOUT 1992 KM (B)
R. Knokke FC (B) 2:0 TORHOUT 1992 KM (B)
Match
Opstelling
Speeldag 21
Olievier Stadion
R. Knokke FC (B)
2 : 0
TORHOUT 1992 KM (B)
24-02-2017 20:00
  24' 1  Sorin Vandemoortele
  32' 1  Jack Farazijn
  45' 1  Jaron Vanderhaegen
  70' 1  Cedric Strobbe
  70' 1  Jannes Vervisch
  78' 1  Cedric Strobbe

De thuisploeg stelde met enkele A-kernspelers heel wat meer ervaring op dan de bezoekers die enkel Tom Lannoo (zelf nog maar 21) als A-kernspeler mee hadden. Het jonge KMT begon goed aan de wedstrijd en nam het meeste balbezit voor zijn rekening. Kansen in de eerste helft werden echter mooi verdeeld, beide ploegen hadden kunnen scoren maar we gingen rusten met 0-0.

Kort na rust gaf KMT een onnodige hoekschop weg en die werd aan de eerste paal ingekopt door Boi. KMT kreeg het nu moeilijk en werd tot aan minuut 70 op eigen helft gedrukt. Daarna volgde een stormloop op doel van de thuisploeg maar de bal wilde niet goed vallen, je zag zo dat het een match was van "net niet" voor KMT. 

In de laatste minuten speelde doelman Vandecasteele zelfs bijna voortdurend mee op de helft van de tegenstander, scoren lukte echter niet ondanks enkele goeie kansen. In de laatste seconde viel dan nog een tweede tegendoelpunt op duidelijk buitenspel, maar toen was het kalf al verdronken. De kleur van een onderlijfje was vandaag blijkbaar belangrijker dan buitenspel en ondanks het dubbele aantal fouten van de thuisploeg kregen de bezoekers het dubbel aantal gele kaarten dan de thuisploeg. Zegt genoeg!

Volgende week trekken we naar het derde geklasseerde Sint-Niklaas, een overwinning kan dit debacle doen vergeten.

darksside.com Shemalevid.net many-vids.net