dvdpornrip.com aidol.asia soaptv.me TORHOUT 1992 KM (B) 2:0 S.C. Eendracht Aalst (B)
TORHOUT 1992 KM (B) 2:0 S.C. Eendracht Aalst (B)
Match
Opstelling
Speeldag 22
De Velodroom
TORHOUT 1992 KM (B)
2 : 0
S.C. Eendracht Aalst (B)
17-02-2017 20:00
 Jasper Ameye 1 25'    
 Sorin Vandemoortele 1 49'    
 Jasper Ameye 1 49'    
 Jack Farazijn 1 62'    
 Kenneth Callewaert 1 62'    
 Bert Van Kersschaever 1 63'    
 Gianni Vandecasteele 1 63'    
 Jordi Maes 1 80'    
 Gaulthier Taveirne 1 80'    
 Tom Lannoo 1 80'    

VICTORY IS OURS, titeldebat ligt opnieuw volledig open! KMT deed wat het moest doen, winnen en zo de leiding overnemen maar met nog een wedstrijd meer gespeeld. Al kostte dit bloed, zweet en tranen maar bovenal was hiervoor net zoals in de heenmatch een uitstekende doelman nodig.

Beide teams streden met gelijke middelen en hadden elk vier A-kernspelers op het wedstrijdblad. KMT startte goed aan de wedstrijd, maar algauw namen de bezoekers het commando over. 

KMT zette echter een goed gesloten blok en wanneer dit blok al eens gepasseerd werd stond daar nog de uitstekend keepende Bren Vandecasteele om de meubelen te redden. Ietwat onverwacht was het toch KMT dat op voorsprong kwam wanneer Jasper Ameye een verlengde bal in doel kopte. We spelen 25 minuten en het staat 1-0.

KMT moest verder het spel ondergaan en liep achter de feiten aan, toch kon het stand houden en gaan we rusten met de kleinste voorsprong.

Na rust hetzelfde spelbeeld, de bezoekers blijven domineren. KMT moet het vooral van snelle uitbraken hebben maar laten ook na om die geboden kansen af te maken. Ondertussen blijft Bren Vandecasteele samen met zijn verdedigers de reddingen opstapelen.

Met iets minder dan een kwartier te spelen krijgen de bezoekers dan een licht toegekende strafschop. Van Den Meersch schiet de bal echter onbegrijpelijk hoog over en naast het doel. En dat zou het keerpunt in de wedstrijd worden want even later wordt de doorgebroken Vanderhaegen onderuit gelopen in de zestien, Jordi Maes zet de strafschop wel feilloos om en KMT op rozen, 2-0.

Wedstrijd gespeeld, al gingen de bezoekers wel nog op zoek naar de aansluitingstreffer. Maar scoren zat er vandaag niet in voor de bezoekers. Net zoals in de heenmatch moest KMT de wet van de sterkste ondergaan maar toch halen onze jongens zes op zes tegen de beste ploeg van de reeks. Dit in de heenmatch dankzij een sterke doelman Ilian Samoy, vandaag was het Bren Vandecasteele die met de pluimen ging lopen.

KMT neemt de eerste plaats terug over en heeft nu één punt meer dan de ajuinen maar wel nog met een wedstrijd meer gespeeld. Volgende week donderdag speelt Aalst de inhaalmatch thuis tegen Sint-Niklaas, KMT trekt vrijdagavond om 20u00 terug naar Knokke.

darksside.com Shemalevid.net many-vids.net