dvdpornrip.com aidol.asia soaptv.me Racing Club Gent (B) 1:2 TORHOUT 1992 KM (B)
Racing Club Gent (B) 1:2 TORHOUT 1992 KM (B)
Match
Opstelling
Speeldag 25
PGB - Stadion
Racing Club Gent (B)
1 : 2
TORHOUT 1992 KM (B)
17-03-2017 19:30
  7' 1  Liam Driessens
  32' 1  Jaron Vanderhaegen
  53' 1  Liam Driessens
  60' 1  Lando Lippens
  60' 1  Jordi Maes
  66' 1  Loïc Bouckaert
  66' 1  Gaulthier Taveirne
  80' 1  Quinten Samyn
  80' 1  Sorin Vandemoortele

Een erg jonge beloftenploeg, zonder A-kernspelers, besliste de wedstrijd al in de eerste helft. Na een korte studieronde kwam KMT al na zeven minuten op voorsprong wanneer Vandemoortele een vrije trap gemeten voor doel smeet en Driessens de bal net genoeg van richting kon veranderen met het hoofd om de bal tegen de touwen te duwen, 0-1. 

KMT bleef verder goed druk naar voor zetten en op het half uur kon Vanderhaegen met een lobbal de score verdubbelen wanneer hij met een mooie doorsteekpas van Van Daele alleen voor de doelman gezet werd. Deze laatste kon er nog een hand tussensteken maar de bal viel toch tergend traag in doel, 0-2.

De secure verdediging gaf zo goed als geen enkele kans weg, doelman Vandecasteele moest slechts één keer gepast tussenkomen wanneer hij een afstandschot over de lat tikte. We gaan rusten met een verdiende voorsprong.

Na rust kwam de thuisploeg iets beter uit de kleedkamer, Vandecasteele moest zijn redding van de eerste helft op dezelfde manier overdoen maaar nu was het op een kopbal van dichtbij. 

KMT loerde nu iets meer op de tegenaanval maar morste met de kansen om de wedstrijd definitief te beslissen. Vlak voor het einde kon de thuisploeg dan toch de aansluitingstreffer aantekenen als Nimmegeers via een afvallende bal van op de zestien doelman Vandecasteele te grazen nam, 1-2.

KMT blokkeerde nu de wedstrijd tot het laatste fluitsignaal klonk van de uitstekend leidende jonge scheidsrechter. Met deze overwinning komt KMT terug mee op kop van het klassement en laait de titeldroom terug op. Volgende week ontvangen we Petegem op De Velodroom.

darksside.com Shemalevid.net many-vids.net