dvdpornrip.com aidol.asia soaptv.me TORHOUT 1992 KM (B) 5:2 K. FC. Sparta Petegem (B)
TORHOUT 1992 KM (B) 5:2 K. FC. Sparta Petegem (B)
Match
Opstelling
Speeldag 26
De Velodroom
TORHOUT 1992 KM (B)
5 : 2
K. FC. Sparta Petegem (B)
24-03-2017 20:00
 Ilian Samoy 1 4'    
 Liam Driessens 1 10'    
 Gianni Vandecasteele 1 22'    
 Killian Van Daele 1 23'    
 Jack Farazijn 1 35'    
 Laurens Bonte 1 37'    
 Lander Morel 1 65'    
 Sorin Vandemoortele 1 65'    
 Bert Van Kersschaever 1 70'    
 Jack Farazijn 1 71'    
 Loïc Bouckaert 1 71'    
 Jack Farazijn 1 71'    
 Kenneth Callewaert 1 74'    
 Gaulthier Taveirne 1 78'    
 Killian Van Daele 1 78'    

De bezoekers begonnen sterk aan de wedstrijd en zetten meteen druk naar voor. Van in het begin zorgden ze voor paniek achteraan bij KMT, dat leverde in de vierde minuut al een strafschop op als doelman Samoy in de fout ging. Hij pakte de nochtans goed laag in de rechterhoek gegeven strafschop en zette zo zijn foutje terug recht.

De bezoekers bleven nog even aandringen maar dan nam de thuisploeg over. In de Sterchele minuut (23) mocht Vanderhaegen een voorzet afleveren vanop rechts, Farrazijn kon afleggen tot bij Van Daele die de bal in de winkelhaak binnen schoot, 1-0.

KMT bleef nu de wet dicteren maar tien minuten voor het rustsignaal werd het toch 1-1 wanneer er opnieuw paniek was achteraan bij KMT en Naessens de bal van dichtbij in de kluts mocht binnen schieten.

Toch kon KMT gaan rusten met een voorsprong want lang konden de bezoekers niet genieten van hun gelijkmaker. Twee minuten later schoot Bonte van op afstand zijn ploeg terug op voorsprong, 2-1 meteen de ruststand.

Na rust kregen we éénrichtingsverkeer, doelman Samoy kreeg nog zeer weinig werk op te knappen. KMT morste met de kansen, vraag was niet of maar wel wanneer de score zou verhogen. En dan kregen we vijf dolle minuten. Met nog twintig minuten op de klok schilderde Vandecasteele een vrije trap enig mooi op de voet van de ingelopen Van Kersschaever die in één tijd binnen tikte, 3-1 eindelijk. 

Eén minuut later was het alweer raak wanneer Vanderhaegen tussen een bos van spelers door een prachtige assist gaf aan Farrazijn die verstandig afwerkte, 4-1. Aan de overkant meteen een tegenprik toen De Rycke vrij mocht inkoppen, 4-2. Nog was het niet gedaan want op minuut 74 zette Vanderhaegen een éénmansactie op en zijn aflegger werd mooi ingetikt door Callewaert, 5-2 meteen ook de eindstand al had die gerust nog iets hoger kunnen oplopen indien Vanderhaegen iets meer geluk had gehad in de afwerking.

Verstandige wedstrijd van onze jonge beloften die zo de druk op Aalst leggen door de leiding over te nemen met drie punten voorsprong. Aalst speelt zaterdag nog op het veld van Bornem, eerste achtervolger Sint Niklaas verloor op het veld van het laatst geklasseerde Winkel Sport en staat zo nu vier punten achter op KM met een match minder gespeeld.

Het wordt nog een spannende eindstrijd maar met twaalf op twaalf zou het wel eens kunnen zo zijn dat onze beloften toch nog onverwachts de titel in de wacht slepen. Laat ons duimen, want die jonge gasten verdienen dat. 

En dan nog dit: In de eerste wedstrijd van de competitie speelde Winkel Sport met niet speelgerechtigde speler Said Khiter, KMT verloor er twee punten door het 1-1 gelijkspel. Een klacht indienen is niet meer mogelijk want dit moet binnen de 30 dagen gebeuren, een eventuele titel zal dus zonder die twee punten op het veld moeten afgedwongen worden.

 

darksside.com Shemalevid.net many-vids.net