dvdpornrip.com aidol.asia soaptv.me K. Olsa Brakel (B) 2:1 TORHOUT 1992 KM (B)
K. Olsa Brakel (B) 2:1 TORHOUT 1992 KM (B)
Match
Opstelling
Speeldag 27
Stephan Van den Berghe stadion
K. Olsa Brakel (B)
2 : 1
TORHOUT 1992 KM (B)
31-03-2017 20:30
  61' 1  Kenzo Decoene
  61' 1  Jack Farazijn
  63' 1  Laurens Bonte
  69' 1  Gaulthier Taveirne
  69' 1  Killian Van Daele
  83' 1  Kenneth Callewaert

Definitief einde van de titeldroom voor onze jonge beloftenploeg. We mogen dan wel zeggen dat het verlies niet verdiend is, het spel van de thuisploeg hoort ook bij voetbal al is het niet altijd even sportief.

KMT was de ganse wedstrijd veruit de beste ploeg tegen een thuisploeg met een zestal spelers die al dan niet A-kernervaring hebben. In de eerste helft wilde de bal er niet in voor KMT, dwarsligger via Vandenbussche en een uitstekende thuisdoelman maar ook wat pech hielden KMT van een verdiend doelpunt. 

Bij de thuisploeg viel de bal wel twee keer goed. Een voorzet werd kwam na een carambole bij Van Den Bossche die maar in te tikken had, 1-0 na een klein kwartier volledig tegen de gang van het spel in.

Iets voor rust was het opnieuw raak voor de thuisploeg wanneer een vrije trap ietwat verrassend binnen ging en 2-0 opnieuw via Van Den Bossche. De thuisploeg werkte af aan 100 procent.

Na rust zagen we opnieuw een gretig KMT. Dat loonde als Bonte vooraan moest gaan spelen. Vandenbussche zat er goed tussen bij een misverstand in de verdediging en kon afleggen bij Bonte die maar in te tikken had, 2-1. KMT kreeg terug hoop en die was terecht gezien de gang van het spel.

Tijdwinst bij de thuisploeg (al de hele wedstrijd lang trouwens) en twee maal een strafschop wegens duidelijk handspel in de zestien niet gefloten zorgden voor frustratie bij KMT. Zo kreeg Callewaert nog een gele kaart aangesmeerd.

Het beste paard kreeg vandaag de haver niet, de thuisploeg had met alle middelen het voetbal van de bezoekers proberen te beletten en een matige leiding die alles toeliet bij de thuisploeg zorgden voor verlies. De titel lijkt nu niet meer haalbaar, het is nu vechten om toch te proberen op die eervolle tweede plaats te eindigen al zou zelfs een zowieso al zeker minstens vierde plaats zeker ook niet misstaan in deze sterke competitie waar iedereen van iedereen kon winnen.

 

darksside.com Shemalevid.net many-vids.net