dvdpornrip.com aidol.asia soaptv.me K.SV Temse (B) 1:2 TORHOUT 1992 KM (B)
K.SV Temse (B) 1:2 TORHOUT 1992 KM (B)
Match
Opstelling
Speeldag 1
K.SV Temse (B)
1 : 2
TORHOUT 1992 KM (B)
01-09-2017 20:00
  37' 1  Loïc Bouckaert
  52' 1  Jaron Vanderhaegen
  55' 1  Sahin Akgundogdu
  55' 1  Kenneth Callewaert
  59' 1  Killian Van Daele
  62' 1  Pär Vervalle
  62' 1  Sorin Vandemoortele
  65' 1  Thibault Degomme
  65' 1  Tibo Buffel
  73' 1  Mahieu Perquy
  73' 1  Enrique Tanghe

De thuisploeg begon furieus aan de wedstrijd. Dat resulteerde in een vlugge voorsprong als Siali na elf minuten teveel ruimte krijgt en van net buiten de zestien mag aanleggen. Doelman Meeuws had geen kans en het stond 1-0. 

De thuisploeg bleef de wet dicteren maar op het half uur kwamen de bezoekers beter in de wedstrijd. Met nog acht minuten op de klok kon Vanderhaegen zich doorzetten op links en terugleggen tot bij Bouckaert die keihard in de rechterbovenhoek binnen schoot, 1-1.

Een verdiende ruststand want op het einde van de eerste helft had KMT het overwicht overgenomen van de thuisploeg.

Direct na rust kreeg KMT hulp van de thuisploeg wanneer De Smet zich op domme manier revancheert in eigen strafschopgebied. Rood en strafschop was het gevolg. De sterke doelman Canberk pakte de nochtans goed in de hoek getrapte strafschop van Soren Vandemoortele. De stand bleef gelijk maar KMT mocht nog meer dan 40 minuten met een man meer spelen.

KMT was nu duidelijk heer en meester maar toch was het steeds opletten geblazen voor de tegenaanval. Nadat al enkele kansen de nek werden omgewrongen kon Vanderhaegen zich vlak voor het uur opnieuw doorzetten op de flank en de goed ingelopen Van Daele kon de bal tegen te touwen duwen, 1-2. Verdiende voorsprong voor KMT.

Een slotoffensief van de thuisploeg mocht niet meer baten, Meeuws hield verder de netten schoon en KMT kon zo een mooie eerste driepunter pakken op het veld van het sterke KSV Temse. Vlak voor affluiten mocht Siali zich wel nog gelukkig prijzen dat de anders uitstekend leidende vrouwelijke ref compassie had en hem geen rood gaf voor een zware onnodige fout.

darksside.com Shemalevid.net many-vids.net