dvdpornrip.com aidol.asia soaptv.me Sportkring Sint-Niklaas (B) 5:0 TORHOUT 1992 KM (B)
Sportkring Sint-Niklaas (B) 5:0 TORHOUT 1992 KM (B)
Match
Opstelling
Speeldag 4
Meesterstraat
Sportkring Sint-Niklaas (B)
5 : 0
TORHOUT 1992 KM (B)
22-09-2017 20:00
  56' 1  Iony Sabbe
  56' 1  Pär Vervalle
  66' 1  Gaulthier Taveirne
  66' 1  Robbe Beuselinck
  69' 1  Kenneth Hollevoet
  69' 1  Enrique Tanghe
  90' 1  Bert Van Kersschaever

Cijfers zeggen niet altijd alles! KMT speelde een goede eerste helft. In het begin was het wat zoeken want liefst negen spelers van vorige week waren er niet bij. Nadat KMT toch wat beter in de match aan het komen was werd het na 26 minuten toch 1-0. KMT was niet aangeslagen en ging gretig op zoek naar de gelijkmaker. 

Na een foutje achterin bij het uitspelen kreeg de thuisploeg een grote kans om de voorsprong te verdubbelen maar de bal spatte op de paal uiteen. Ook KMT kreeg een dot van een kans maar niemand kreeg de bal over de doellijn.

Vlak voor rusten werd Vandaerhaegen alleen op doel afgestuurd door Callewaert maar de anders zo trefzekere Vanderhaegen tikte de bal naast de doelman maar helaas ook naast de verkeerde kant van de paal. Dit zou wel eens het kantelpunt in de wedstrijd kunnen geweest zijn.

Direct na rust mag een ongedekte speler van de thuisploeg aan de tweede paal de 2-0 aantekenen. KMT leek nu wel aangeslagen en kon gedurende de ganse tweede helft geen enkele kans meer bij elkaar spelen. 

Nog enkele persoonlijk verdedigende fouten zorgden voor een wel overdreven 5-0 forfaitscore. De ervaring van de thuisploeg (gemiddeld zowat vijf jaar ouder) haalde het van de erg jonge bezoekers waarbij zes (!) spelers van 2000 op het wedstrijdblad stonden.

Ondertussen werd Laurens Bonte zwaar onderuit gehaald met als gevolg dat zijn schouder uit de kom ging, de scheidsrechter deed alsof zijn neus bloedde, liet het spel verder gaan en stuurde als toetje nog trainer Peel achter de balustrade. Laurens speelde de wedstrijd wel verder uit.

De erg zwak leidende scheidsrechter die zichzelf belangrijker voelde dan de 22 andere actoren op het veld gaf in de laatste seconden ook nog een tweede keer onnodig geel en dus rood aan Bert Van Kerschaever die zo de volgende match mist.

darksside.com Shemalevid.net many-vids.net