dvdpornrip.com aidol.asia soaptv.me K.V.K. Westhoek (B) 3:3 TORHOUT 1992 KM (B)
K.V.K. Westhoek (B) 3:3 TORHOUT 1992 KM (B)
Match
Opstelling
Speeldag 6
Crack Stadion
K.V.K. Westhoek (B)
3 : 3
TORHOUT 1992 KM (B)
06-10-2017 20:00
  31' 1  Bert Van Kersschaever
  46' 1  Mahieu Perquy
  46' 1  Thibault Degomme
  46' 1  Liam Driessens
  46' 1  Bert Van Kersschaever
  48' 1  Mahieu Perquy
  59' 1  Enrique Tanghe
  59' 1  Iony Sabbe
  67' 1  Enrique Tanghe
  73' 1  Thibault Vandenbussche
  85' 1  Tibo Buffel
  85' 1  Loïc Bouckaert
  88' 1  Kenneth Callewaert

Onze jonge ploeg speelde voor het eerst ook tegen een bijna evenwaardig jong team zonder A-kernspelers. Dat was er in de eerste helft niet aan te merken, een enorm slap begin zorgde ervoor dat KMT na 19 minuten al 3-0 in het krijt stond.

Balverlies van Broes Van Wijk, en Liam Driessens leidden de 2-0 in. Als ook Jordi Maes zich gemakkelijk in de rug liet pakken werd het al gauw 3-0.

KMT bleef de wet van de sterkste ondergaan al kon de thuisploeg niet meer voor gevaar zorgen.

Tien minuten voor de rust werd KMT dan toch wakker, dat leverde meteen enkele goeie kansen op. Een schot van Van Wijk werd inextremisch afgeblokt en Vanderhaegen schoot van dichtbij de  mogelijke aansluitingstreffer in het zijnet. We gaan rusten met een droge 3-0.

Nadat de ploeg de levieten werd gelezen door trainer Peel en twee vervangingen doorgevoerd werden kwam de ploeg scherper uit de kleedkamers.

Reeds na 3 minuten kreeg KMT een strafshop wegens handspel in de zestien. M. Perquy zette die feilloos om. Er was terug hoop, en terecht.

De bezoekers kwamen de ganse tweede helft niet of nauwelijks nog in de buurt van onze doelman. Halfweg de tweede helft schoot Enrique Tanghe in één tijd een gemeten vrije trap van M. Perquy in doel, meteen de verdiende aansluitingstreffer en 3-2.

KMT bleef verder op zoek gaan naar de gelijkmaker en drukte de tegenstander volledige tegen het eigen doel terug. Met iets meer geluk in de afwerking moest algauw de gelijke stand op het bord gestaan hebben. Het duurde echter tot twee minuten voor affluiten wanneer Kilian Van Daele een schitterende actie aan de voet had en de bal tot bij de goed ingelopen Callewaert bracht die de oververdiende gelijkmaker dan toch op het bord zette, 3-3.

Erop en erover dacht KMT en dat gebeurde ei zo na nog. Degomme mocht van erg dichtbij inschieten maar hij besloot op de doelman en vlak voor het eindsignaal werd een kopbal nog van de lijn weggehaald. Het mocht niet zijn maar KMT had het enkel aan een slappe eigen eerste helft te danken dat het hier geen overtuigende overwinning mee naar huis nam.

We onthouden dus vooral dat het zeker niet is van niet kunnen, dat onze jonge ploeg kan voetballen hebben ze al genoeg bewezen. Alleen moet de wil om te winnen in het vervolg vanaf het begin van de wedstrijd aanwezig zijn.

darksside.com Shemalevid.net many-vids.net