dvdpornrip.com aidol.asia soaptv.me TORHOUT 1992 KM (B) 3:2 Football Club Gullegem (B)
TORHOUT 1992 KM (B) 3:2 Football Club Gullegem (B)
Match
Opstelling
Speeldag 7
De Velodroom
TORHOUT 1992 KM (B)
3 : 2
Football Club Gullegem (B)
13-10-2017 20:00
 Jaron Vanderhaegen 1 9'    
 Enrique Tanghe 1 10'    
 Iony Sabbe 1 46'    
 Mahieu Perquy 1 46'    
 Broes Van Wijk 1 66'    
 Bert Van Kersschaever 1 67'    
 Sebastien Perquy 1 67'    
 Liam Driessens 1 71'    
 Kenneth Callewaert 1 72'    
 Enrique Tanghe 1 72'    
 Thibault Degomme 1 82'    
 Loïc Bouckaert 1 82'    
 Jordi Maes 1 90'    

Op een diefje! KMT had het van meet af aan moeilijk met de leider, misschien wel de sterkste tegenstander tot nu toe. Toch kwam het al snel op voorsprong. Na negen minuten werd de eerste aanval (lees counter) proper afgewerkt door Vanderhaegen die alleen op doel werd gestuurd door Van Wijk, 1-0.

Nog geen minuut later werd ook Tanghe op rechts weggestuurd en ook hij werkte de bal feilloos voorbij de doelman, 2-0. Aan 100 procent afwerken heet dat.

De bezoekers bleven het balbezit opeisen maar echt voor gevaar zorgen lukte vooralsnog niet. KMT speelde goed in blok en kon alle afweergeschut goed opvangen. 

Tot vlak voor rust de bezoekers een strafschop met een grote strik errond kregen, Coetsier nam het geschenk in dank aan en zette de aansluitingstreffer op het bord, 2-1.

De strafschop mocht dan misschien wel niet verdiend zijn, het doelpunt verdienden de bezoekers zeker wel. Meteen gingen we ook rusten.

Ook na rust gingen de bezoekers gretig op zoek naar de gelijkmaker. De thuisploeg moest het hebben van af en toe eens proberen te prikken. Het duurde echter tot ongeveer twintig minuten voor tijd dat de bezoekers die gelijkmaker konden aantekenen. Een vrije trap werd door Sampers, die bij het tweede Torhoutse doelpunt verdedigend niet echt vrijuit ging, ingekopt en zo zette hij meteen ook orde op zaken, 2-2. 

Erop en erover dachten ze bij de roodwitten maar de KMT verdediging bleef pal en ook doelman Hovsepyan hield zijn netten verder clean. 

En dan gebeurde wat niemand meer verwachtte. In de allerlaatste seconden van de wedstrijd mocht Vanderhaegen nog een hoekschop nemen. In eerste instantie werd die door Van Kersschaever op de kruising gekopt maar in de rebound kon Maes de bal toch tegen de netten krijgen, 3-2. Enorme ontlading bij de ganse ploeg die het volledige veld overstaken tot aan de hoekschopvlag om de matchwinnaar te bedelven.

Dat een gelijkspel misschien een correctere weergave van de match zou zijn geweest, daar had geen enkele KMT-er een boodschap aan. Onze jonge groep kreeg in vorige wedstrijden ook niet altijd wat het verdiende.

 

darksside.com Shemalevid.net many-vids.net