dvdpornrip.com aidol.asia soaptv.me K. FC. Sparta Petegem (B) 1:5 TORHOUT 1992 KM (B)
K. FC. Sparta Petegem (B) 1:5 TORHOUT 1992 KM (B)
Match
Opstelling
Speeldag 8
Sparta Petegem
K. FC. Sparta Petegem (B)
1 : 5
TORHOUT 1992 KM (B)
20-10-2017 20:00
  7' 1  Enrique Tanghe
  10' 1  Mahieu Perquy
  32' 1  Kenneth Callewaert
  34' 1  Loïc Bouckaert
  49' 1  Enrique Tanghe
  54' 1  Bert Van Kersschaever
  54' 1  Thibault Degomme
  54' 1  Liam Driessens
  54' 1  Mahieu Perquy
  63' 1  Midas Catteeuw
  63' 1  Enrique Tanghe
  66' 1  Kenneth Callewaert
  70' 1  Broes Van Wijk
  72' 1  Lander Morel
  72' 1  Loïc Bouckaert
  80' 1  Bert Van Kersschaever

De wedstrijd begon al vooraf in de kleedkamer van de scheidsrechter die de wedstrijd wilde laten doorgaan op terrein 1 zoals aangegeven op de bondsaanduidingen. Toen de voorzitter dat weigerde ontstond een kleine discussie en werd besloten om toch maar te spelen op terrein 2. De eurocentjes van de beloften van Zulte-Waregem, die op maandag wel op terrein 1 mogen spelen, zijn duidelijk belangrijker dan de opleiding van eigen (beloften) jeugd.

De match dan, al vroeg werd het 0-1 als Tanghe zich vrij draait en knap in de winkelhaak schiet. Slechts drie minuten later kan Mattieu Perquy de score verdubbelen als hij een afvallende bal mooi laag in doel plaatst, 0-2.

KMT op rozen maar verder uitlopen ondanks het duidelijke veldoverwicht lukt in de eerste helft niet meer. We gaan dan ook rusten met 0-2.

Kort na de rust mag Sebastien Perquy een hoekschop nemen, hij krijgt de bal terug en stuurt die perfect op het hoofd van Tanghe die er met zijn tweede van de avond 0-3 van maakt.

We zijn bijna halfweg de tweede helft als de pas ingevallen Catteeuw onderuit wordt gehaald in de zestien. Kenneth Callewaert zet die strafschop feilloos om en zo de 0-4 op het bord.

Met nog 20 minuten te spelen ziet ook Broes Van Wijk zijn "moment de gloire" aangebroken, hij zet met een volley van net buiten de zestien de forfaitscore op het bord, 0-5.

En de thuisploeg vraag je je dan af? Wel die kregen met nog negen minuten te spelen toch hun eerredder op het bord. Een verre bal tot bij Naessens die overhoeks afwerkt en zo de 1-5 op het bord zette. Jammer voor onze ploeg dat ze op die manier de nul niet konden houden maar met een tweede opeenvolgende overwinning stijgen ze nu toch richting middenmoot en kan er terug naar de bovenste helft van de tabel gekeken worden waar onze jonge ploeg ook thuishoort.

darksside.com Shemalevid.net many-vids.net