dvdpornrip.com aidol.asia soaptv.me TORHOUT 1992 KM (B) 2:3 K. SV Bornem (B)
TORHOUT 1992 KM (B) 2:3 K. SV Bornem (B)
Match
Opstelling
Speeldag 9
De Velodroom
TORHOUT 1992 KM (B)
2 : 3
K. SV Bornem (B)
27-10-2017 20:30
 Enrique Tanghe 1 17'    
 Broes Van Wijk 1 48'    
 Mahieu Perquy 1 64'    
 Anouk Vanysacker 1 64'    
 Enrique Tanghe 1 66'    
 Liam Driessens 1 72'    
 Enrique Tanghe 1 72'    
 Sorin Vandemoortele 1 82'    
 Loïc Bouckaert 1 82'    
 Jarne Vancompernolle 1 84'    
 Kenneth Callewaert 1 84'    

Niet te geloven! KMT speelt bijna de perfecte wedstrijd, alleen de afwerking ontbrak. De eerste aanval van de bezoekers na twee minuten ging al binnen, Caetano schoot vanuit een scherpe hoek de bal in doel, 0-1.

KMT nam meteen het heft in handen en drukte de tegenstander terug. Na iets meer dan een kwartier loonde dat ook. Callewaert kon zich doorzetten op rechts en de bal voor brengen tot bij Tanghe die mooi afwerkte, 1-1.

Jammer genoeg kon KMT niet lang genieten van die gelijkmaker, een onoplettendheid zorgde ervoor dat Mamouni alleen op doel mocht afgaan en de 1-2 op het bord zetten.

KMT ging nu gretig op zoek naar de gelijkmaker maar die kwam er niet meer voor de rust. De bezoekers gingen met een onverdiende voorsprong de rust in, KMT moest nog vol aan de bak in de tweede helft.

En dat deed de ploeg dan ook. Reeds na drie minuten kon Broes Van Wijk de gelijkmaker op het bord zetten, een afvallende bal werd mooi met buitenkant voet in de verste hoek gedropt, 2-2.

Erop en erover dacht iedereen nu. Jammer genoeg lukte dat niet, ook al kwamen de bezoekers niet meer in de buurt van doelman Hovsepyan. En zoals eerder al beschreven, paal, lat, ballen van de lijn gered en tot overmaat van ramp een gestopte strafschop van doelman De Bleser op Matthieu Perquy. En dat de bezoekers het heel erg moeilijk hadden met het tempo van onze jongens bewijzen hun vier gele kaarten in de tweede helft.

En dat zou onze ploeg zuur opbreken, twee minuten voor affluiten kunnen de roodgelen toch nog eens uitbreken en gaan ze met de totaal onverdiende drie punten lopen. En dat gaven trainer en afgevaardigde van de bezoekers volmondig toe na afloop. Voetbal kan hard zijn, en ook daar gaan onze jonge jongens moeten leren mee leven.

darksside.com Shemalevid.net many-vids.net