dvdpornrip.com aidol.asia soaptv.me TORHOUT 1992 KM (B) 1:1 Racing Club Harelbeke (B)
TORHOUT 1992 KM (B) 1:1 Racing Club Harelbeke (B)
Match
Opstelling
Speeldag 11
De Velodroom
TORHOUT 1992 KM (B)
1 : 1
Racing Club Harelbeke (B)
10-11-2017 20:00
 Enrique Tanghe 1 41'    
 Jordi Maes 1 48'    
 Jaron Vanderhaegen 1 60'    
 Kenneth Callewaert 1 60'    
 Sorin Vandemoortele 1 70'    
 Mahieu Perquy 1 70'    
 Lander Morel 1 80'    
 Broes Van Wijk 1 80'    
 Bert Van Kersschaever 1 86'    
 Loïc Bouckaert 1 86'    
 Bert Van Kersschaever 1 90'    

KMT nam meteen het heft in handen en reeds in de eerste minuut was er een reuzekans voor Callewaert maar met de bal iets te ver van de voet kon de doelman nog redding brengen. KMT bleef op haar elan doorgaan maar kon niet scoren.

De eerste de beste aanval na iets meer dan een kwartier spelen was meteen raak voor de bezoekers, M. Perquy maakte een fout in de zestien en Vandeputte zette de strafschop feilloos om, 0-1.

KMT was nu wat aangeslagen en kon zo in enkele minuten zelfs tot 0-2 of 0-3 aangekeken hebben als eerst Degomme op de lijn redding brengt en even later een bal voor het lege doel naast geschoten wordt.

Toch nam KMT terug over, een duidelijk overwicht werd in de eerste helft niet beloond, ook door het lakse optreden van de scheidsrechter die enkele zware fouten van in het begin onbestraft liet bij de bezoekers. Het duurde tot een tiental fouten na dertig minuten als hij een eerste keer geel trekt.

KMT kon de gelijkmaker wel nog voor de rust op het bord zetten. Bonte stuurt een perfecte voorzet op het hoofd van Tanghe die hoog boven zijn opponent uitklimt en binnen kopt, 1-1 en dat was meer dan vediend. Vermelde we ook nog dat wanneer Tanghe met twee armen in de tang wordt gehouden in de zestien, KMT hier een zuivere strafschop onthouden werd.

KMT zet de trend verder in de tweede helft en gaat meteen op zoek naar de voorsprong. Wanneer de scheids woorden krijgt met trainer Peel wordt deze laatste al na drie minuten in de tweede helft naar de tribune gestuurd, een gevolg van het laks fluiten waardoor je verbale reacties uitlokt.

Onze jongens laten het niet aan hun hart komen en blijven vooruit voetballen, bijna staat de voorsprong op het bord als opnieuw Tanghe mag inkoppen maar zijn bal op de paal ziet uiteen spatten. Jammer dit kon de wedstrijd openbreken.

KMT blijft verder domineren op de helft van de tegenstander, het blijft echter opletten voor de snelle uitbraken van de bezoekers en zo moet doelman Hovsepyan toch éénmaal goed tussen komen.

De bezoekers komen nog met tien terecht na een dubbele gele kaart (moest er al in de eerste helft geweest zijn!) en KMT drukt nu de tegenstander nog verder terug. Wanneer met nog enkele minuten te spelen Tanghe opnieuw onderuit wordt gehaald in aan de tweede paal ziet de scheidsrechter er opnieuw geen graten in om strafschop te fluiten, consequent fluiten was hier duidelijk ver te zoeken.

Scoren lukt echter niet meer en in de slotfase krijgt Van Kersschaever zelfs nog rechtstreeks rood. De scheidsrechter weigert na de wedstrijd om het wedstrijdblad in te vullen en af te sluiten, nochtans had niemand van thuisploeg of bezoekers fysieke bedreigingen geuit.

darksside.com Shemalevid.net many-vids.net