dvdpornrip.com aidol.asia soaptv.me K. FC Mandel United (B) 2:2 TORHOUT 1992 KM (B)
K. FC Mandel United (B) 2:2 TORHOUT 1992 KM (B)
Match
Opstelling
Speeldag 12
Brigandstadion Ingelmunster
K. FC Mandel United (B)
2 : 2
TORHOUT 1992 KM (B)
17-11-2017 20:00
  27' 1  Kenneth Callewaert
  46' 1  Sorin Vandemoortele
  46' 1  Laurens Bonte
  47' 1  Broes Van Wijk
  59' 1  Mahieu Perquy
  59' 1  Lander Morel
  70' 1  Midas Catteeuw
  70' 1  Sebastien Perquy
  89' 1  Kenneth Callewaert

Het grote en vooral brede tweede veld op het complex te Ingelmunster zou niet in het voordeel werken van onze ploeg, daar werd vooraf voor gewaarschuwd. Het spel ging heel snel over en weer maar het was toch vooral KMT die het betere van het spel in huis had.

Toch duurde het tot vlak voor het half uur vooraleer er een gaatje gevonden werd in de defensie. Van Daele stuurde Callewaert alleen op de doelman af en die werkte beheerst laag overhoeks af, 0-1.

Kort voor rust kreeg KMT een hele grote kans om de score te verdubbelen. Callewaert mocht opnieuw alleen op de doelman afgaan maar hij zou zijn bal nog onegoïstisch afleggen tot bij de goed meegevolgde Tanghe. Enrique die al enorm veel gelopen had op het brede veld zat niet helemaal fris genoeg meer en liep de bal net naast de verkeerde kant van de paal. Dit was dé kans om de score te verdubbelen en de wedstrijd misschien wel in een beslissende plooi te leggen. We gaan de rust in met een minieme voorsprong.

Vlak na rust laat KMT het alweer afweten om de score te verdubbelen, en dat zou hen zuur opbreken. De thuisploeg, na een vervanging in een ander systeem,  kreeg nu teveel ruimte en kon daarvan profiteren. Als een speler tot bij de achterlijn geraakt en de bal terug kan leggen aan de tweede paal staat de stand meteen gelijk, 1-1.

Slechts enkele minuten later gaat een afstandschot over doelman Wouters in doel en staat de thuisploeg zowaar tegen de gang van het spel in op een 2-1 voorsprong.

KMT heeft nog meer dan een half uur om iets aan die scheve situatie te doen. Iets meer aanvallend systeem door vervangingen zouden hier de oplossing moeten bieden. De tegenstander wordt nu opnieuw op eigen helft terug gedrongen maar scoren lukt vooralsnog niet, een beetje tegenslag en een bal op de lat houden onze jongens van de verdiende gelijkmaker. 

Tot in de laatste minuut Callewaert goed tussen een tekorte terugspeelbal zit en zo kalm de doelman omspeelt en de bal rustig in doel kan tikken, 2-2. KMT sleept nog een puntje uit de brand maar kan hier opnieuw niet volledig tevreden mee zijn. Drie punten waren hier opnieuw een must!

darksside.com Shemalevid.net many-vids.net