dvdpornrip.com aidol.asia soaptv.me TORHOUT 1992 KM (B) 1:3 K. Londerzeel SK (B)
TORHOUT 1992 KM (B) 1:3 K. Londerzeel SK (B)
Match
Opstelling
Speeldag 13
De Velodroom
TORHOUT 1992 KM (B)
1 : 3
K. Londerzeel SK (B)
24-11-2017 20:00
 Enrique Tanghe 1 24'    
 Sorin Vandemoortele 1 67'    
 Lander Morel 1 67'    
 Thibault Degomme 1 70'    
 Sebastien Perquy 1 70'    
 Milan Leblanc 1 75'    
 Killian Van Daele 1 75'    
 Gaulthier Taveirne 1 79'    
 Kenneth Callewaert 1 79'    

De bezoekers begonnen sterk aan de wedstrijd. Reeds vroeg in de wedstrijd kwamen ze een paar keer gevaarlijk voor doel, maar enerzijds kon doelman Hovsepyan redding brengen en anderzijds was er ook een beetje geluk nodig met de dwarsligger.

Net toen KMT een beetje het evenwicht kon herstellen kwamen de bezoekers dan toch op voorsprong, een volledig vrijstaande speler mocht aan de verste paal de bal terugleggen en die werd ingetikt, 0-1.

KMT kwam nu steeds sterker voor de dag en kon halfweg de eerste helft nog langszij komen. Een hoekschop van Bouckaert werd door Tanghe enig mooi ingekopt, 1-1. KMT werd nu meer en meer de betere ploeg maar scoren lukte voor de rust niet meer. Mede doordat de scheidsrechter een drietal keer onterecht affloot wegens vermeend buitenspel als Callewaert en Tanghe alleen op doel afgingen. Jammer want dit kon voor een heel andere tussenstand gezorgd hebben!

We gaan rusten met 1-1 na een sterke eerste helft van onze jonge ploeg die op dat moment ook veel lof toegezwaaid kregen door de tegenstanders uit Londerzeel.

Na rust zakte het tempo bij de thuisploeg. Toch was het niet zo dat de tegenstander KMT kon overklassen. De tweede helft verliep evenwichtig maar de bezoekers waren efficiënter met hun doelkansen.

Iets over het uur konden ze zo profiteren van een aarzeling bij groenzwart waardoor ze opnieuw op voorsprong kwamen en met nog iets meer dan een kwartier te spelen, toen KMT via enkele aanvallende wijzigingen op zoek ging naar de gelijkmaker, werd het zelfs 1-3.

Cijfers zeggen niet alles want het had evengoed een gelijkspel kunnen zijn, maar een iets matuurder Londerzeel bewees vandaag dat het niet voor niets de voorlopige leider in het klassement is.

darksside.com Shemalevid.net many-vids.net