dvdpornrip.com aidol.asia soaptv.me TORHOUT 1992 KM (B) 3:2 K.S.K. Pepingen-Halle (B)
TORHOUT 1992 KM (B) 3:2 K.S.K. Pepingen-Halle (B)
Match
Opstelling
Speeldag 15
De Velodroom
TORHOUT 1992 KM (B)
3 : 2
K.S.K. Pepingen-Halle (B)
08-12-2017 20:00
 Olivier Vermander 1 14'    
 Enrique Tanghe 1 17'    
 Jordi Maes 1 19'    
 Darren Steur 1 36'    
 Kenneth Callewaert 1 59'    
 Olivier Vermander 1 59'    
 Liam Driessens 1 69'    
 Sorin Vandemoortele 1 69'    
 Axel Deturck 1 69'    
 Darren Steur 1 69'    
 Mahieu Perquy 1 77'    
 Sebastien Perquy 1 77'    
 Jordi Maes 1 78'    
 Mahieu Perquy 1 88'    

Het begon slecht voor de bezoekers die blijkbaar hun huiswerk niet goed gemaakt hadden. Van de veertien meegereisde spelers mochten er twee niet spelen. Eén speler was niet speelgerechtigd en een andere was geschorst. Slechts twaalf spelers dus op het wedstrijdblad.

KMT met heel wat A-kernspelers op het wedstrijdblad die matchritme nodig hadden volgens interim trainer Smith, begon sterk. Meteen werd de druk naar voor gezet en dat loonde nog voor het kwartier als Vermander zich op links kon doorzetten en tot ieders verbazing ook met gemak de bal in doel schoot, 1-0.

Nauwelijks enkele minuten later mocht ook Tanghe alleen op de doelman afgaan, hij deed het echter in twee tijden want eerst was er nog de redding maar bij een tweede poging nadat hij zich opnieuw rond de doelman draaide werkte hij mooi af, 2-0.

Varkentje gewassen denk je dan maar dat draaide helemaal anders uit. KMT bleef wel verder op zoek gaan naar een derde doelpunt maar kwam niet meer tot scoren voor de rust. En de bezoekers dan vraag je je af? De KM defensie moest slechts één keer bibberen toen kort voor rust een bal via de lat en paal terug het veld inkwam. Een gelukje dus en we gaan rusten met 2-0.

Na rust konden de bezoekers onmiddelijk tegen scoren en stond het al na één minuut 2-1. KMT leek nu wat aangeslagen en de bezoekers konden nu hun voet naast die van ons zetten. De wedstrijd ging nu heel wat gelijkopgaander en de bezoekers kregen nu zelfs de beste kansen.

Kort voor het uur kwamen de bezoekers dan toch op gelijke hoogte en gezien hun vechtlust in de tweede helft was het niet eens onverdiend, 2-2.

De wedstrijd ging nu goed op en neer en beide ploegen kwamen zelfs een paar keer dicht bij een derde treffer. 

Ondanks een mindere tweede helft kon Jordi Maes met nog een klein kwartiertje spelen toch de winnende treffer aantekenen. Een uitstekend getrapte hoekschop van Vandenbussche werd aan de tweede paal in de kruising ingekopt, 3-2.

De bezoekers probeerden nog wel op zoek te gaan naar de gelijkmaker maar konden doelman Meeuws niet echt meer in verlegenheid brengen. KMT wint verdiend op basis van een goeie eerste helft maar door een mindere tweede helft maakten ze het zichzelf nog heel erg moeilijk.

darksside.com Shemalevid.net many-vids.net