dvdpornrip.com aidol.asia soaptv.me TORHOUT 1992 KM (B) 5:2 K.SV Temse (B)
TORHOUT 1992 KM (B) 5:2 K.SV Temse (B)
Match
Opstelling
Speeldag 16
De Velodroom
TORHOUT 1992 KM (B)
5 : 2
K.SV Temse (B)
15-12-2017 20:00
 Enrique Tanghe 1 3'    
 Kenneth Callewaert 1 30'    
 Sebastien Perquy 1 62'    
 Jarne Vancompernolle 1 65'    
 Midas Catteeuw 1 65'    
 Kenneth Callewaert 1 65'    
 Enrique Tanghe 1 65'    
 Gaulthier Taveirne 1 81'    
 Killian Van Daele 1 81'    
 Jans Parrein 1 88'    
 Sebastien Perquy 1 88'    
 Midas Catteeuw 1 89'    
 Darren Steur 1 90'    

De beloften begonnen sterk aan de partij. Reeds na drie minuten kon Enrique Tanghe de openingstreffer op het bord koppen op een hoekschop van Van Daele, 1-0. Zijn twaalfde van het seizoen!

KMT bleef de bal opeisen en na twintig minuten kon onze tweede spits Kenneth Callewaert zijn zevende van het seizoen aantekenen nadat hij een voorzet van Tanghe in doel kopte, 2-0.

KMT begon nu echt te dollen met de tegenstander en liet hen achter de bal aanhollen. Toch kon de thuisploeg niet echt meer voor gevaar zorgen. Doelman Meeuws had een rustige eerste helft achter de rug. Ruststand 2-0.

Na rust hetzelfde spelbeeld, KMT eiste het balbezit op en bleef verder op zoek gaan naar een derde doelpunt. Sebastien Perquy kon er op strafschop, na een haakfout op Tanghe, 3-0 van maken. KMT liet echter na om de wedstrijd helemaal af te maken, morste met de kansen en dat zou nog zuur opbreken.

Twee maal balverlies in drie minuten zorgde ervoor dat de bezoekers via Siali evenveel keer kon scoren, 3-2. Even schrikken dus en meer zelfs, het was nu ook even bibberen. Met nog twintig minuten op de klok putten de bezoekers moed uit die twee doelpunten en kwamen nu zelfs een paar keer gevaarlijk opzetten.

De bevrijding kwam er echter in het slot van de wedstrijd. De ingevallen Midas Catteeuw zorgde in de 89ste minuut met een prachtig afstandschot voor de geruststellende 4-2 voorsprong. In de slotseconden kon ook Steur zijn doelpuntje nog meepikken, een eerste poging via omhaal mislukte maar in het geharrewar mocht hij de bal toch in doel duwen. Meteen stond de 5-2 eindstand op het bord in een faire partij zonder gele of rode kaarten.

Verdiende zege voor KMT al zorgden twee foutjes ervoor dat het nog lastiger werd dan de uitslag doet vermoeden.

darksside.com Shemalevid.net many-vids.net