dvdpornrip.com aidol.asia soaptv.me TORHOUT 1992 KM (B) 2:0 K. Olsa Brakel (B)
TORHOUT 1992 KM (B) 2:0 K. Olsa Brakel (B)
Match
Opstelling
Speeldag 17
De Velodroom
TORHOUT 1992 KM (B)
2 : 0
K. Olsa Brakel (B)
22-12-2017 20:00
 Liam Driessens 1 10'    
 Sorin Vandemoortele 1 10'    
 Jordi Maes 1 37'    
 Killian Van Daele 1 58'    
 Thibault Vandenbussche 1 59'    
 Mahieu Perquy 1 67'    
 Thibault Vandenbussche 1 67'    
 Midas Catteeuw 1 69'    
 Enrique Tanghe 1 69'    
 Jarne Vancompernolle 1 81'    
 Kenneth Callewaert 1 81'    
 Killian Van Daele 1 87'    

Beide ploegen gingen vol voor de overwinning. De bal ging goed over en weer tot na tien minuten Sorin Vandemoortele neer ging zonder dat hij betrokken was in een duel. Na onderzoek in het hospitaal zou blijken dat zijn voorste kruisband van de knie is afgescheurd. Een operatie in één van de volgende dagen dwingt zich op. Zorg nu maar dat je wint waren zijn woorden toen hij van het veld werd gedragen, en de ploeg deed dat dan ook voor hun kapitein!

Beide ploegen gingen in het verdere verloop van de eerste helft wel op zoek naar de openingstreffer maar scoren lukte niet. We gingen dan ook rusten met 0-0.

In de tweede helft nam KMT iets meer overwicht maar toch waren het de bezoekers die konden scoren als een vrije trap ingekopt werd. De ref stond goed geplaatst en floot het doelpunt terecht af voor buitenspel. 

Even later dan toch een geldig doelpunt aan de overkant. Via een uitstekende voorzet van Sebastien Perquy kon Kilian Van Daele aan de tweede paal de bal in doel werken, 1-0.

KMT werd nu steeds dominanter en ging gretig op zoek naar de bevrijdende treffer maar morste met de geboden kansen. Het werd dan ook opletten voor een tegenaanval want ook de bezoekers voelden nu dat ze nog niet uitgeteld waren.

Gelukkig viel drie minuten voor affluiten dan toch die bevrijdende treffer. Zelfde scenario als bij de eerste treffer, alleen werd de voorzet nu verstuurd door de ingevallen Midas Catteeuw en opnieuw stond de sterk spelende Kilan Van Daele op de juiste plaats, 2-0.

Verdiende overwinning van onze jonge ploeg die zo via een mooie decembermaand met 9 op 9 opklimmen naar de zesde plaats. 

Op vraag van de spelers wordt geen winterstop ingelast, ook tussen de feestdagen door blijven ze trainen. Woensdag staat zelfs een dag teambuilding op het programma.

Spelers en staf wensen onze supporters PRETTIGE FEESTDAGEN, en hopen hen allen terug te zien bij de volgende wedstrijd op 19 januari in Boom.

darksside.com Shemalevid.net many-vids.net