dvdpornrip.com aidol.asia soaptv.me K. Rupel Boom FC (B) 0:1 TORHOUT 1992 KM (B)
K. Rupel Boom FC (B) 0:1 TORHOUT 1992 KM (B)
Match
Opstelling
Speeldag 18
Jeugdcomplex Rupel-Boom
K. Rupel Boom FC (B)
0 : 1
TORHOUT 1992 KM (B)
19-01-2018 20:00
  56' 1  Killian Van Daele
  60' 1  Midas Catteeuw
  60' 1  Jaron Vanderhaegen
  65' 1  Gaulthier Taveirne
  65' 1  Thibault Vandenbussche
  70' 1  Matteo Couwijzer
  70' 1  Killian Van Daele
  91' 1  Midas Catteeuw

Mag het ook eens iets meer zijn aub? Onze zeer jonge beloftenploeg stuntte door op leider Rupel-Boom te gaan winnen met 0-1. Ook al had het er helemaal anders uit kunnen zien, maar de collectief sterke prestatie heeft geloond!

KMT met zes van de veertien spelers op het wedstrijdblad van geboortejaar 2000 en zelfs een zevende van 2001 (de ingevallen 16-jarige Mateo Couwijzer) begon goed aan de wedstrijd. Trainer Peel had de opstelling na de vernederende 2-6 nederlaag in de thuiswedstrijd aangepast naar een 4-4-2 in plaats van de gewoonlijke 4-4-3. Toch was het de thuisploeg die in de eerste helft de beste kansen kreeg, ook al omdat de spelers een aanpassing nodig hadden om zonder de normale ruitvorm te spelen. 

Liam Driessens moest tot twee keer toe een bal van de lijn wegwerken. KMT daarentegen moest het vooral van snelle uitbraken hebben maar de afwerking stond niet scherp genoeg.

We gingen rusten met 0-0 en daar was vooral KMT niet rouwig om, al was het zeker geen walk-over van de leiders.

Na de rust kwam KMT iets beter uit de startblokken dan de thuisploeg. KMT domineerde nu het eerste kwartier en dat resulteerde in een mooi uitgespeelde kans en een verdiend doelpunt. Enrique Tanghe kreeg teveel vrijheid op de linkerflank en zag aan de overkant de volledig vrijstaande Killian Van Daele die gepast inliep en beheerst overhoeks de doelman op het verkeerde been zette, 0-1.

De thuisploeg begreep dat het iets moest doen en KMT kreeg het terug moeilijker om de wil op te dringen. Een bal op de paal en een (onvrijwillig!) handspel in de zestien, niet gefloten door de overigens goed leidende ref, bracht KMT wel redding.

KMT kreeg nu heel veel ruimte op de tegenaanval maar verkastte het om het duel helemaal naar zich toe te trekken. Toch kon het matuur de wedstrijd uitspelen en zo het laken naar zich toe trekken. Echt gestolen was de overwinning niet, maar ook met één punt hadden we zeker niet ontevreden mogen zijn!

Schitterende overwinning op het veld van een sterke leider die naar eigen zeggen toch wel in een dipje zit, KMT daarentegen blijft ook in 2018 winnen en rukt na 12 op 12 verder op richting top vijf in het klassement. 

darksside.com Shemalevid.net many-vids.net