dvdpornrip.com aidol.asia soaptv.me TORHOUT 1992 KM (B) 4:3 Sportkring Sint-Niklaas (B)
TORHOUT 1992 KM (B) 4:3 Sportkring Sint-Niklaas (B)
Match
Opstelling
Speeldag 19
De Velodroom
TORHOUT 1992 KM (B)
4 : 3
Sportkring Sint-Niklaas (B)
26-01-2018 20:00
 Jordi Maes 1 10'    
 Killian Van Daele 1 41'    
 Jaron Vanderhaegen 1 46'    
 Laurens Bonte 1 46'    
 Kenneth Callewaert 1 54'    
 Bert Van Kersschaever 1 65'    
 Gaulthier Taveirne 1 66'    
 Thibault Vandenbussche 1 66'    
 Jarne Vancompernolle 1 77'    
 Bert Van Kersschaever 1 77'    
 Jaron Vanderhaegen 1 83'    

Beloften zetten zegereeks verder met 15 op 15 en duiken zo de top vijf binnen. Op één week tijd maken ze zo zes punten goed op leider Boom dat opnieuw verliest, het verschil bedraagt nu nog negen punten.

Trainer Peel had om een reactie gevraagd na de zware 5-0 pandoering in de heenmatch. De beloften startten dan ook sterk, meteen met druk naar voor en dat leverde al heel vroeg een kans op voor Callewaert. Vooral het eerste kwartier was voor de thusploeg, de bezoekers hadden het knap lastig.

Na tien minuten kon Vandenbussche zich doorheen de defensie drummen en moest foutief afgestopt worden in de zestien. Maes plaatste de elfmeter feilloos in de rechterbenedenhoek en het stond verdiend 1-0.

Beide ploegen combineerden goed en het spel ging snel over en weer. Doelkansen waren er vooral voor de thuisploeg, de bezoekers konden doelman Platteeuw niet echt bedreigen. Tot tien minuten voor de rust toch de gelijkmaker viel via Rushiti, 1-1.

KMT was niet aangeslagen en ging verder op zoek naar een tweede doelpunt. Dat viel er nog voor de koffie als Bonte met een stiftbal het hoofd van Van Daele vond die de doelman compleet verraste en de verdiende voorsprong aan de rust op het bord zette, 2-1.

Na de rust ging KMT verder op het elan van de eerste helft. Heel wat open doelkansen bleven onbenut en de vrees voor een gevatte tegenaanval groeide. Toch viel er na tien minuten een derde (verlossende?) doelpunt als Vanderhaegen zich op rechts kon doorzetten tot op de achterlijn en de bal achteruit legt naar Callewaert die beheerst inschiet, 3-1. 

KMT bleef domineren maar de bezoekers lieten zich niet wegspelen. Het duurde dan ook tot minuut 83 voor het vierde doelpunt viel. Een prachtig uitgespeelde actie met als sluitpunt Tanghe die de bal voor doel brengt en daar Vanderhaegen van dichtbij keihard ziet inschieten, 4-1.

Wedstrijd gespeeld denk je dan maar dat draaide nog even anders uit. Vijf minuten voor affluiten zorgde Rushiti met zijn tweede van de avond voor de 4-2 en twee minuten in blessuretijd zorgde hij met een hattrick voor de 4-3. Nog even bibberen dus maar verder dan de aansluitingstreffer kwamen de bezoekers niet meer.

Verdiende overwinning voor KMT dat zichzelf bijna in de voet schiet door niet alle geboden kansen af te werken, al had een sterk keepende bezoeker Londot daar ook zijn aandeel in.

 

darksside.com Shemalevid.net many-vids.net