dvdpornrip.com aidol.asia soaptv.me K.VC Sint-Eloois Winkel Sport (B) 0:1 TORHOUT 1992 KM (B)
K.VC Sint-Eloois Winkel Sport (B) 0:1 TORHOUT 1992 KM (B)
Match
Opstelling
Speeldag 20
Ter Schueren
K.VC Sint-Eloois Winkel Sport (B)
0 : 1
TORHOUT 1992 KM (B)
24-04-2018 19:30
  9' 1  Matteo Couwijzer
  31' 1  Romeo Dekeyser
  31' 1  Cedric Strobbe
  38' 1  Quinten Samyn
  49' 1  Sahin Akgundogdu
  49' 1  Romeo Dekeyser
  64' 1  Leander Daveloose
  64' 1  Tibo Buffel
  68' 1  Pär Vervalle

Beide clubs waren het eens om deze uitgestelde wedstrijd tijdens een weekdag nog in te halen. Wel een erg jong KMT op het veld van Winkel met zeven spelers van 2000 en twee van 2001. Ook de bezoekers stuurden een jonge ploeg het veld op, al waren ze gemiddeld wel een jaar of twee ouder.

De wedstrijd begon goed voor KMT want al na negen minuten stuurde Strobbe met een mooie beweging Couwijzer door op rechts en die schoot mooi overhoeks binnen, 0-1.

KMT ging door en probeerde de wedstrijd nog voor rust dood te maken maar dat lukte niet. Ook de bezoekers lieten zich niet onbetuigd en gingen voluit op zoek naar een doelpunt. Na een halfuur sloeg voor KMT het eerste noodlot toe als Strobbe met verkrampt naar de kant moet voor Dekeyser. Even later zal Buffel zijn voet verzwikken op het erbarmelijke veld maar hij kan nog (even) verder. We gaan rusten met de kleinste voorsprong.

Kort na rust slaat opnieuw het noodlot toe voor KMT. De ingevallen Dekeyser verzwikt ook zijn voet, hij kan niet meer verder en wordt onmiddelijk naar het ziekenhuis van Brugge overgebracht waar hij alvast een week gips voorgeschoteld kreeg. Iets na het uur ging ook de eerder onfortuinlijke Buffel naar de kant al lijkt het voor hem nog goed te komen.

De wedstrijd blijft ondertussen goed verder op en neer gaan, jammer dat de staat van het veld het niet toeliet om beter voetbal te spelen want dat probeerden de jonge teams wel.

Met nog een tiental minuten krijgt Couwijzer de kans om met zijn tweede van de avond het laken definitief naar KMT toe te trekken maar hij ziet zijn poging gestopt door de doelman.

Het blijft bij die minieme voorsprong en we kunnen zeker niet zeggen dat onze jonge ploeg het niet verdiende want ze speelden een volwassen partij.

Door die overwinning komt KMT op een mooie achtste plaats, vrijdagavond trekken we voor de laatste wedstrijd van het seizoen naar het veld van Pepingen. De wedstrijden tegen Gent en Petegem worden niet meer ingehaald.

darksside.com Shemalevid.net many-vids.net