dvdpornrip.com aidol.asia soaptv.me TORHOUT 1992 KM (B) 2:1 K.S.K. Ronse (B)
TORHOUT 1992 KM (B) 2:1 K.S.K. Ronse (B)
Match
Opstelling
Speeldag 25
De Velodroom
TORHOUT 1992 KM (B)
2 : 1
K.S.K. Ronse (B)
16-03-2018 20:00
 Thibault Degomme 1 46'    
 Jordi Maes 1 46'    
 Laurens Bonte 1 57'    
 Cedric Strobbe 1 57'    
 Tiebe Van Ruysseveldt 1 62'    
 Kenneth Callewaert 1 62'    
 Killian Van Daele 1 68'    
 Mahieu Perquy 1 68'    
 Lander Morel 1 73'    
 Laurens Bonte 1 80'    

Slaapverwekkend vertoon in de eerste helft van onze jongens. Passing niet goed en geen drive genoeg. Dat leverde al na negen minuten een doelpunt op voor de bezoekers, als een flankspeler al te gemakkelijk mag doorgaan op de achterlijn en een bal terugleggen tot bij de volledig vrijstaande Delesalle die de 0-1 mag binnen schieten. Onze verdedigers stonden erbij en keken ernaar!

De eerste helft kabbelde verder, beide ploegen konden zo goed als nooit de doelmannen bedreigen. We gingen dan ook rusten met een kleine achterstand.

Na de rust iets meer gedrevenheid bij de thuisploeg. Toch duurde het tot ongeveer een kwartier voor tijd als Lander Morel na een foutje van de doelman dan toch het gaatje vind en de gelijkmaker op het bord zet, 1-1. Met deze gelijkmaker spat de wedstrijd pas echt open.

Wanneer doelman Meeuws tot twee maal in enkele seconden gepast in de voeten van zijn belager moet gaan en zo KMT recht houden krijgt direct daarna Killian Van Daele aan de andere kant een open kans als ook hij alleen op de doelman mag afgaan. Maar ook hij kan niet afwerken. 

KMT is nu duidelijk de betere ploeg en gaat voluit op zoek naar de drie punten. Lander Morel, Loïc Bouckaert en Matteo Couwijzer mogen ook nog eens alleen op de doelman afgaan maar ook zij komen niet tot scoren. Zelfs bij een scrimage op de doellijn krijgt KMT de bal niet in doel.

Toch kwam de verdiende winninggoal er tien minuten voor tijd als Laurens Bonte de bal met het hoofd in doel werkt, 2-1. Meteen ook de eindstand. Moeizame, maar op basis van een goeie tweede helft waarbij KMT heel wat kansen onbenut liet toch verdiende overwinning. Na een nul op negen een opsteker die de ploeg naar een mooi einde van de competitie moet leiden.

Volgende week zaterdag trekken de beloften samen met hun trainingsmaatjes van de IPU19 met de bus naar KRC Harelbeke waar beide ploegen om 14u30 de thuisploeg bekampen.

 

darksside.com Shemalevid.net many-vids.net