dvdpornrip.com aidol.asia soaptv.me TORHOUT 1992 KM (B) 1:1 Racing Club Gent (B)
TORHOUT 1992 KM (B) 1:1 Racing Club Gent (B)
Match
Opstelling
Speeldag 29
De Velodroom
TORHOUT 1992 KM (B)
1 : 1
Racing Club Gent (B)
20-04-2018 20:00
 Jordi Maes 1 12'    
 Gauthier Cappelle 1 46'    
 Olivier Vermander 1 46'    
 Matteo Couwijzer 1 59'    
 Pär Vervalle 1 65'    
 Jordi Maes 1 65'    
 Cedric Strobbe 1 72'    
 Quinten Samyn 1 72'    
 Mahieu Perquy 1 88'    

KMT nam onmiddelijk het heft in handen en ging gretig op zoek naar een doelpunt. Het morste echter met de kansen, zelfs enkele keren alleen voor de doelman wilde het niet lukken. 

Na een klein kwartiertje viel er dan ook een koude douche. De eerste de beste bal voor eigen doel ging binnen. Een vrije trap week af en werd voor de neus van doelman Meeuws in doel getikt door Hautekiet, 0-1.

KMT bleef verder op zoek gaan naar een doelpunt, maar als ook Vermander de bal niet in een leeg doel binnen krijgt wordt het wel heel moeilijk. We gaan rusten met 0-1, maar dat kon evengoed 3-1 geweest zijn.

Na rust lukt het dan toch, ondanks dat de bezoekers nu de betere ploeg waren. Samyn kon Couwijzer alleen wegsturen (Buitenspel?) en die slingerde zich mooi rond de doelman en werkte koelbloedig af, 1-1.

Daar waar KMT met doelkansen morstte in de eerste helft deden de bezoekers dat in de tweede helft. Al was het voor hen niet alleen morsen met kansen, het was meer een uitstekend keepende doelman Meeuws die zijn netten verder schoon hield voor KMT. Matthieu Perqui kreeg vlak voor affluiten nog een tweede gele kaart en mocht iets voor de anderen gaan douchen.

Beide ploegen hadden dus een helft voor hun rekening genomen, de bezoekers claimden ook wel twee strafschoppen waarvan zeker eenmaal terecht in de eerste helft maar beide ploegen konden zich verzoenen met het resultaat na een best genietbare partij voetbal. Zowel thuis- als bezoekende toeschouwers waren echter minder tevreden over de man die de partij in goede banen moest leiden.

darksside.com Shemalevid.net many-vids.net